top of page

Heiloo

Opdracht

Kleur- en materialen advies

Type woning

Vrijstaand

Ruimte

Benedenverdieping, gang en slaapkamer

Interieurstijl

Hotel chique

PHOTO-2021-03-28-12-34-26.jpg

Dit stel bereidde zich voor op de komst van hun eerste kindje en hebben een prachtige oudere woning in Heiloo volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De meubels waren deels meegenomen en deels gekocht in neutrale hoofdkleuren en als accentkleur kobalt blauw.

Vraag: welke kleur verf of behang moeten er op de muren beneden, in de gang boven en in de master bedroom komen om eenheid in het huis te creëeren?

Werkwijze: voor beneden heb ik gekozen om vrijwel alle muren te voorzien van een behang in een beige linnen look en de openhaard en zithoek met bank een behang met zwart krokodillenprint om deze uit te lichten. Voor de slaapkamer adviseerde ik uitdagend goud met zwart behang voor de muren rondom.

Realisatie: de slaapkamer is voorzien van het geadviseerde gouden behang en het plafond met de bijzondere balken is zwart geverfd. Beneden is de woning een eenheid door de twee type behang en doordat er behang gebruikt is met een linnenachtige look, zijn de wanden interessanter dan enkel met verf. 

bottom of page