top of page
Tussenstuk.jpg

Projecten

Deze opdrachtgevers heb ik al mogen voorzien van een interieuradvies en ontwerp. 

Alkmaar

Tuin ontwerp

Voor dit tuinontwerp gebruikte ik een combinatie van natuurlijke materialen met veel onderhoudsvriendelijke planten. Door het creëren van drie verschillende ruimtes, is er genoeg gelegenheid om tot rust te komen.

Overzicht tuin.jpg
Doorgang 2.jpg

Hoef & Haag

3D ontwerp bijkeuken

Na het ontwerp voor de woon- en eetkamer te hebben opgeleverd, wilden de bewoners van dit nieuwbouwhuis ook graag een ontwerp voor de bijkeuken en 'mudroom' in dezelfde sfeer als de rest van de benedenverdieping.

Heerhugowaard

Compleet advies 

Dit nieuwbouwhuis ontwierp ik vanuit een leeg canvas. De keuken was reeds uitgezocht maar de aankleding van de keuken, eetkamer en woonkamer zorgen voor uniformiteit in deze woning.

Eettafel overdag.jpg
Avond achterkant.jpg

Binnenhuisarchitectuur

Examenopdracht

Voor de opleiding Binnenhuisarchitectuur transformeerde ik een bestaande woning met een uitbouw en schuur tot een eigentijdse woning met veel licht. De organische vormen in het huis zorgen voor een 'vivid organic' interieur.

woonkamer kast 1.jpg

Almere

Compleet advies

Een nieuwe indeling met een keuken die bij de woonkamer betrokken wordt, dat was de uitdaging bij deze woning. De grote blauwe bank was leidend in dit ontwerp.

Haarlem

Compleet advies

Twee indelingen voor een open- en gesloten keuken warren de uitgangspunten voor dit klassieke huis in Haarlem.

Open keuken 1.jpg
Bank bewerkt.jpg

Alkmaar

Compleet advies + verlichtingsplan

Met een verbouwing van de keuken wilde dit gezin graag een sfeervolle woon- en eetkamer waar ruimte is voor kleur. 

Hoef & Haag

Compleet advies 

Dit nieuwbouwhuis moest volledig ontworpen worden. De reeds uitgekozen keuken moest aangekleed worden, de eetkamer en woonkamer kregen een hotel chique sfeer in neutrale kleurtinten, met een accent smaragd groen.

Cinewall.jpg

Den Haag

Compleet advies 

Het ontbrak in deze woning aan sfeer en warmte. Met een uitgebreid stylingadvies werd, zonder de muurkleur te veranderen, een hele andere ambiance gerealiseerd in zowel woon- als slaapkamer.

Tv wand 2 bewerkt.jpg
Design 2 eetkamer 2.jpg

Woerden

Compleet advies + verlichtingsplan

Deze woning wordt 60 m2 uitgebouwd. Het gezin wilde graag advies over de indeling van de keuken en woonkamer, een verlichtingsplan en hulp bij het creëren van één geheel in de gehele woning.

Alkmaar zakelijk 

Compleet advies 

Dit jonge bedrijf is het pand naast hen gaan huren om uit te breiden en heeft de muren tussen de twee ruimtes uit gehaald. De grote, open ruimte moest praktisch zijn maar vooral ook veel sfeer krijgen. 

Schermopname (86).png

Leiden

Compleet advies + verlichtingsplan

Met een nieuwe aanbouw van 2,5 meter wilde dit stel het liefst niet alles standaard tegen de muur geplaatst hebben. Een combinatie van industrieel, hotel chique en kleur zorgde voor een licht, open ontwerp. 

Doorsnede Leiden.jpg
Eetkamer1.png

Gorichem

Compleet advies

Een compleet nieuwe indeling van deze woning met de wens om donkerdere kleuren te gebruiken en toch gezelligheid te creëeren zorgde voor een uitdaging in dit ontwerp. De open ruimte met de bruinere grijs tinten geven dit huis een warme uitstraling.

living 2a.jpg

Purmerend

Compleet advies

Een warm, gezellig maar vooral licht huis waarbij de indeling van vooral de bank een groot vraagteken was. De diepe blauwe kleur op de muren zorgt voor een fijne sfeer in combinatie met de behangen openhaard.

Beverwijk

Compleet advies

Het goed combineren van hun verschillende stijlen was bij deze opdracht de uitdaging. Een ontwerp dat ervoor zorgt dat de ruimte optimaal benut wordt en waar zowel de hotel chique als Scandinavische stijl geïntegreerd is. 

Schermopname (109).png
Woonkamer render.jpg

Almere

Compleet advies

Sfeer in hun witte huis, dat was de wens van dit gezin. Een chique en warme sfeer met een touch industrieel was het uitgangspunt van dit ontwerp.

Heemskerk

Compleet advies

Vanuit de wens voor een verbouwing van de keuken, wilde dit gezin graag een totaal nieuwe chique look aan hun woon- en eetkamer geven die aansluit op de nieuwe keuken. 

Heemskerk woonkamer.png

Alkmaar

4DBB6D21-8778-4186-A717-2EBC7A98F63C.JPG

Basis advies

Dit stel liet een prachtig huis bouwen in Alkmaar en waren op zoek naar inspiratie voor de twee kinderkamers, voor een jongen en meisje. 

Heiloo

Kleur- en materiaaladvies

Voor dit mooie huis, welke totaal gerenoveerd is, zocht dit stel nog kleuren inspiratie voor de muren in de benedenverdieping en de slaapkamer die bij de nieuwe meubels passen.

9b77c1e6-8d8c-4cac-ba90-ee5486f1091d_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-01-21 om 12.43.18.png

Sint Pancras

Basis advies

Dit stel wilde graag hun bestaande meubels mee verhuizen naar een groter huis, waarbij de kleuren wens de grootste uitdaging was. 

bottom of page