top of page

About me

Face behind the name

This is a great place to add a tagline.

Ik ben Nikita Tarry, 35 jaar en woon samen met mijn man en onze mooie kinderen Eden en Scarlett in de wijk de Bergermeer in Alkmaar. 
Na het behalen van mijn diploma  voor de masteropleiding Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, ben ik in marketing terecht gekomen. Ik heb hier jarenlang met veel plezier in gewerkt maar merkte altijd dat ik de meeste energie uit het creatieve proces haalde. Ondertussen was ik altijd bezig met het stylen van ons eigen huis en kreeg ik vaak de vraag vanuit vrienden en kennissen om met hen mee te kijken met verbouwingen en de styling van hun woningen. 
Ik realiseerde dat dít hetgeen was wat ik graag elke dag zou willen doen. 

Zo gezegd, zo gedaan. Na een cursus interieurstyling was ik met niets anders bezig dan dit vak. Ik volgde daarna verschillende teken en ontwerp cursussen en zocht in alles inspiratie. In januari 2021 werd het tijd mijn eigen bedrijf, mijn droom, Studio Tarry op te richten en haalde ik een diploma voor de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie.

Ambitieus als ik ben, volgde ik daarna een opleiding binnenhuisarchitectuur om mee te kunnen kijken met het bouwproces en hierin beslissingen te kunnen maken voor mijn opdrachtgevers. Deze studie heb ik ook behaald en ik kan mij dus interieurontwerper noemen. Dus heb jij hulp nodig bij niet alleen het leuk aankleden van je woning of kantoor maar ook het verplaatsen van wanden, plaatsen van een haard of het leggen van een bepaalde vloer, dan kan ik je zeker helpen.

 

dsc07740.JPG

Zijn wij een match?

Mijn missie in ieder project is om het leven van een ieder een stuk mooier te maken met mijn ontwerpen en ideeën.

Mijn visie daarbij is dat een mooi design benaderbaar is voor iedereen, dus heb je hulp nodig bij het creeën van jouw ideale thuis (of kantoor)?

Let 's meet up

bottom of page