top of page

Hoef & Haag

Opdracht

3D ontwerp

Type 

Vrijstaand

Ruimte

Bijkeuken

Interieurstijl

In lijn met ontwerp voor benedenverdieping

Plattegrond inkijk.jpg

Dit gezin krijgt in Q1 2023 de sleutel van hun nieuwbouwhuis in Hoef & Haag en wilde graag mijn advies over de indeling van de bijkeuken, nadat Studio Tarry eerder een ontwerp maakte voor de woonkamer, eetkamer en keuken.


Vraag: hoe optimaliseren wij zoveel mogelijk ruimte voor een bijkeuken met spoelbak, een extra grote vriezer, wasmachine en droger en huishoudelijke apparaten én speelgoed van de kinderen? Maar ook een ruimte om vieze schoenen en natte jassen op te hangen?

Werkwijze: door de bijkeuken tegen de achterwand te plaatsen, loopt men gelijk vanaf de woonkeuken tegen de bijkeuken aan. Aan de andere kant komt een mudroom. In het ontwerp is gebruik gemaakt van een donkerdere kleur op de muur, gelijk aan de woonkamer, en lichtere kleur kasten omdat hier beperkt licht binnen komt. De warmte van het hout in de wandpanelen en keukenblad zorgen voor een rustige maar warme sfeer. Door de tegels op de wand, achter de spoelbak, door te trekken over de gehele muur, wordt de ruimte interessanter en ontstaat er meer een geheel. 

Realisatie: in ontwikkeling. 

BIJKEUKEN EN MUDROOM IMPRESSIES

SLIDE VOOR MEER IMPRESSIES

BIJKEUKEN EN MUDROOM AANZICHTEN

Wandaanzicht mudroom deuren.jpg
Mudroom met deuren.jpg
Wandaanzicht bijkeuken deuren.jpg
Bijkeuken met deuren.jpg
bottom of page